MONTGAT: COL·LECCIÓ LOCAL - Biblioteca Tirant lo Blanc -

dimarts, 8 de maig del 2018


Guia de recursos 2018                                                                                            
Nova guia de recursos de les Biblioteques Municipals del Maresme “Singularitats naturals del Maresme”.


Com cada any les Biblioteques Municipals del Maresme presenten una nova guia de recursos, enguany dedicada a les “Singularitats naturals del Maresme”.

Aquest recull pretén fer una pinzellada sobre aquelles peculiaritats de la natura que fan especial la nostra comarca tot animant als seus lectors a viure i descobrir la gran riquesa natural que té el Maresme.

Fotografia: Isabel Benet, Amics del Museu Geològic del Seminari de Barcelona
Pel que fa a Montgat, s’han presentat els diversos turons de constitució geològica rica i variada que afloren al municipi, formats per roques amb edats compreses entre el paleozoic i el terciari i algunes amb un valor geològic singular.

El recull aplega tant imatges com bibliografia que podreu trobar a les biblioteques del Maresme i compta amb codis QR que complementen la informació amb vídeos.

Aquesta guia s’edita i es distribueix cada any als voltants de Sant Jordi com a obsequi pels usuaris de les biblioteques. Una iniciativa que té la finalitat de donar a conèixer i potenciar el fons bibliogràfic local dels municipis del Maresme. Aquest any a més, s’ha comptat amb la col·laboració dels centres de documentació de tres parcs de la comarca: el Parc de la Serralada de Marina, el Parc del Montnegre i el Corredor i el Parc de la Serralada Litoral.

La guia està disponible gratuïtament en format paper a les biblioteques del Maresme, i també és accessible en versió digital a través d’un navegador web o des d’una aplicació per a dispositius mòbils: bibliosmaresme.

Podeu consultar aquesta guia al següent enllaç.

Podeu consultar les guies anteriors al següent enllaç.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada