MONTGAT: COL·LECCIÓ LOCAL - Biblioteca Tirant lo Blanc -

Pàgines web

Informació general


Web de l’Ajuntament de Montgat. Agenda, notícies, tauler oficial, atenció al ciutadà, guia d’empreses i serveis... Consulta i descàrrega de la Revista Municipal. Especial atenció a les dades de “Municipi”: Montgat en xifres, Montgat en imatges, història, Patrimoni cultural...

Web del Consell Comarcal del Maresme. Agenda, notícies i informació d’àmbit comarcal, en els àmbits de benestar social i educació, cooperació municipal i planificació, medi ambient i promoció econòmica. Així com informació sobre els ajuntaments de la comarca: alcaldes i alcaldesses, eleccions, mitjans de comunicació...

Web de l’Institut d’Estadística de Catalunya (Generalitat de Catalunya). El municipi en xifres: població, moviment de la població, habitatges i llars, macromagnituts i impostos, sectors econòmics, treball, cultura i esports i eleccions.

Web de Costa Barcelona-Maresme. Informació en diferents llengües sobre allotjament, gastronomia, turisme familiar i esportiu, natura, platges, ports i turisme nàutic, cultura, festes i tradicions, etc.

Wikipedia. L’enciclopèdia lliure. Informació general sobre Montgat.

Web de Montgat.net.  Notícies d’actualitat, informació local i participació ciutadana. Fòrum general.

Història local


Web d’Abelard Chimisanas i Julià. Recull històric exhaustiu de Montgat, amb especial atenció a la genealogia, la història i la cultura tradicional del poble.

Mapes de patrimoni cultural (Diputació de Barcelona). Recull exhaustiu del patrimoni immoble moble, documental, immaterial i natural de Montgat (97 elements inventariats), acompanyat d'una memòria que fa una valoració global del conjunt patrimonial del municipi. Podeu consultar la memòria tècnica de l’inventari, redactat l’any 2009 per Marta Lloret Blackburn, al següent enllaç:

Web de l’Ajuntament de Tiana. Història. Informació històrica d’interès: Segregació de Montgat, el tramvia Montgat –Tiana...

“La Muntanya Foradada” (PDF). El primer túnel ferroviari d'Espanya, al Turó de Montgat; per Xavier Nubiola de Castellarnau. Text i fotografies de la conferència, extrets de la web del Cercle Històric Miquel Biada.

Patrimoni ferroviari: el túnel de Montgat. Article publicat al bloc del museu del ferrocarril de Catalunya.

Pobles de Catalunya. Guia del patrimoni històric i artístic dels pobles de Catalunya. Comentari de 9 elements d’interès historicoartístic de Montgat.

Mundofotos. Àlbum de fotografies històriques de Montgat.

Parròquia de St. Joan Baptista, Montgat. Amb un apartat especial sobre la seva història.

Notícies


Web d’El Tot Badalona. Revista d’informació local i comercial de les poblacions de Badalona, Montgat i Tiana.

Web d’El Punt Avui. Notícies i informació de Montgat  i també tots els serveis útils (agenda, el temps, farmàcies, cinemes ...) que podeu trobar al municipi.

Blog Montgat comunica’t. Informació d’actualitat sobre el municipi a càrrec d’Esther Martínez.

Entitats


Web de l’Espai Jove. Punt d’informació juvenil de l’Ajuntament de Montgat.

Abam i Apropa’t. Web de les protectores d’animals de Montgat i Tiana.

Bloc de l’A.B.A.M. Associació pel benestar dels animals de Montgat.

Web associació de veïns del Pla de Montgat.

Web de Porjecte Home Catalunya. ONG per a les addiccions.

Web de l’Assiciació Cetàcea.L’Associació Cetàcea neix a l’agost de 2012, amb l’objectiu de protegir, conservar i investigar la vida i hàbitats marins en el litoral català. “


Esports


Escola catalana de surf.

Club gimnàstic Montgat.

Club de tenis Turomar.

Getvolley. Escola de vòlei platja.

Federació catalana de basquetbol. Unió esportiva Montgat.

Malamar.  Club d’esports aquàtics i de sorra.

C.D. Montgat.  Escola de futbol C.D. Montgat

Futbol Sala Montgat. Federació catalana de futbol sala.

Club Marítim Montgat. Esports de mar i de platja.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada