MONTGAT: COL·LECCIÓ LOCAL - Biblioteca Tirant lo Blanc -

Arxiu audiovisual


"Montgat encanta, Montgat em canta" (Xavier Kirchner)
Publicat el 03/04/2015  : Reportatge de promoció del CD "Montgat encanta, Montgat em canta". Peces musicals i cançons amb el poble com a protagonista, composades i interpretades per músics de Montgat, que han participat de manera desinteressada. Txus Blues&Jose Bluefingers, Celso, MAPS, Yeyi i la banda, Manu Factoría (amb una cançó amb lletra d'Eli Vivas), Indi (Jordi Torrent), El Celma, Antonio Maties, Roca Grossa, Las Alegres Lloronas, Txema Ribero, Remember the falls i Enfoke."Montgat: Paraules en ruta"

(TV3 - Programa "Divendres")

Publicat el 02/09/2013 (19:21) : L'Espartac continuarà fent ruta per Catalunya, explicant com són les nostres poblacions i la gent que hi viu. El continuarà acompanyant cada dilluns l'escriptor Màrius Serra i la seva pissarra per explicar-nos com és la parla de cada municipi. Aquesta setmana anirem a la localitat de Montgat, a la comarca d'El Maresme.

"El desembarcament de 1705 a Montgat" (TV3 - Programa "Divendres")
Publicat el 04/09/2013 (23:21) : Farem una mica de memòria històrica rememorant el desembarcament de 1705. Cada 11 de setembre Montgat recorda aquest fet històric que va tenir lloc durant la Guerra de Successió. En parlem amb Josep Maria Solé i Sabatr. A més a més, ens acompanyaran els Miquelets de Badalona, que ens ajudaran a il·lustrar-ho.


"Recomanacions turístiques a Montgat" (TV3 - Programa "Divendres")
Publicat el 04/09/2013 (17:38) : Aquest tercer dia, seguint l'Espartac pels carrers de Montgat, descobrirem què no ens podem permetre si venim de visita a aquesta localitat d'El Maresme.


"Montgat dels meus amors" (Associació de Veïns del Casc Antic)

Publicat el 26/06/2013 (19:31) : vídeo protagonitzat pels veïns de Montgat i organitzat per la Associació de Veïns de Casc Antic - Montsolís de Montgat, en la celebració de la Festa Major de Sant Joan 2013, recuperant imatges històriques i testimonis orals que fan referència a festes majors antigues."La subhasta cantada de Montgat: documentar la comercialització tradicional del peix" (Museu de la pesca)
Publicat el 09/07/2012 (52:32) : Presentació dels resultats del projecte IPEC Documentació sobre la subasta cantada de Montgat, la darrera subhasta del peix a veu de Catalunya, dut a terme per la Fundació Promediterrània i realitzat per Núria Fernández, Laia Aleixendri i Alfons Garrido.

 

"Els últims pescadors de Montgat" (Thalassa, TV3)
Publicat el 27/06/2008 (18:31) : Montgat guarda entre la remor de la via del tren i la platja uns secrets de domini públic. En una passejada és fàcil trobar els racons típics de la tradició marinera, les cases de pescadors, la platja i la primera via de tren de tot l'Estat. Si el mar ho permet, hi ha rituals que comencen cada dia.


"Montgat, un poble per conèixer" (Ajuntament de Montgat)
Publicat l'11/06/2010 (04:52) : Vídeo realitzat per la regidoria de promoció econòmica.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada